Wellcome!!!

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Ο κύβος ερρίφθη!

Τέρμα στις καλοσύνες!Τέρμα στις ειρηνικές διαδηλώσεις!Τέρμα στην ανοχή!Τέρμα στην κοροϊδία!
 Σας κάναμε την χάρη να το παίξουμε "αγανακτισμένοι" μπας κ βάλετε μυαλό.Δεν το λάβατε υπόψιν. Ε τότε κ εμείς θα σταματήσουμε να είμαστε αγανακτισμένοι κ θα περάσουμε στην οργή.Θέλετε να δείτε πως αντιδρούν οι οργισμένοι;Σας φαίνονταν πολλοί οι 50 νεκροί στην Αργεντινή "κύριε" Πάγκαλε; Ας γελάσω...
  Παίξατε πάρα πολύ "κύριοι" με τις υπομονές μας κ τις ανοχές μας.Κοροϊδέψατε κ συνεχίζετε να κοροϊδεύετε τον λαό με τους ρουφιάνους των ΜΜΕ στο πλευρό σας κ αυτό δεν θα περάσει έτσι. Έχετε διαβάσει ποτέ ιστορία "κύριοι"; Ξέρετε τι συνέβη σε ανθρώπους που έτρωγαν με χρυσά κουτάλια κ κερδοσκοπούσαν σε βάρος των λαών τους; Για αναλογιστείτε που κατέληξαν οι Τσάροι κ οι Λουδοβίκοι...Να σας θυμήσω;
   Εγώ είμαι 25 χρονών, κ βλέπω υπ'ευθύνη σας το μέλλον μου να υποθηκεύεται.Βλέπω την χώρα μου να ξεπουλιέται κ το βιωτικό επίπεδό μου να μοιώνεται.Βλέπω να μου έρχονται λογαριασμοί για τους οποίους δεν ευθύνομαι!Πότε έφαγα κάτι μαζί σας εγώ;Όταν εγώ κ όλη μου οικογένεια ζούσαμε με ετήσιο εισόδημα όσο είναι ο επίσημος μηνιαίος μισθός των παρατρεχάμενων σας κ των golden boys σας; Παλιοψεύτες!που με εκβιαστικά διλήμματα θέλετε να τρομοκρατήσετε την κοινή γνώμη για να εξυπηρετήσετε τους κερδοσκόπους φίλους σας που σας έταξαν τις θέσεις σας! Τί θα σκέφτεστε γι αυτούς κ για τις πράξεις σας όταν θα σας περαστεί η θηλιά στο λαιμό;
  Σας έχω σιχαθεί κ το μίσος μου για όλους εσάς ξεχειλίζει! Και δεν είμαι μόνος να το θυμάστε αυτό! Είμαστε χιλιάδες,εκατομμύρια! Θα νιώσετε "κύριοι" το ποτάμι της λαϊκής οργής!


  Αδέρφια,
πέρασε πάνω από ένας μήνας όπου το πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα κίνημα των αγανακτισμένων είναι στην επικαιρότητα. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα τόσο το κίνημα να αλλάξει υπόσταση κ λόγο ύπαρξης, όσο κ ο αγώνας μας να αλλάξει μορφή.
  Προσωπικά θεωρώ απαραίτητο το κίνημα να λάβει πολιτική μορφή.Είναι μεν δύσκολο καθ'ότι αποτελείται από ανθρώπους όλων των πολιτικών χώρων, όλων των ηλικιών κ όλων των χρωμάτων, αλλά απ'την άλλη τα λαμόγια της βουλής -όπως είναι πλέον προφανές- δεν δίνουν σημασία σε τέτοιες αντιδράσεις. Και αφού δεν έχουμε κανέναν άξιο να μας εκπροσωπήσει στο υπάρχον πολιτικό σύστημα θα πρέπει να αναδειχθεί κάτι από εμάς.Το να απαιτούμε άμεση δημοκρατία από τέτοια ζώα είναι ουτοπικό.
  Επίσης θα πρέπει να προχωρήσουμε σε άλλες μορφές αγώνα. Πρέπει να συνενοηθούμε κ να προχωρήσουμε σε οργανωμένα μποϋκοτάζ.Δεν ανέχομαι να με λένε κλέφτη κ τεμπέλη οι Γερμανοί την στιγμή που οι μεγαλύτερες γερμανικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα όπως το "Ελ.Βενιζέλος" κ το Prakiker δεν πληρώνουν ΦΠΑ στο ελληνικό κράτος!!!Δεν ψωνίζουμε απο Praktiker,Lidl κλπ! Πρέπει να δώσουμε βάση σε ελληνικά προϊόντα!
Να προχωρήσουμε σε μαζικές αναλήψεις απ'τις τράπεζες! Δεν είναι δυνατόν εν μέσω κρίσης κ φορολογικών καταιγίδων κ μέτρων απίστευτης λιτότητας να δίνει το κράτος 100δις € στις τράπεζες! Είναι αδιανόητο!
Να επεκταθεί το κίνημα "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" παντού! Στο κάτω κάτω σε λίγο δεν θα έχουμε κ να θέλουμε...

  Και πάνω από όλα να υπάρξει σωστή κ αντικειμενική ενημέρωση! Δεν γίνεται να βγαίνουν οι κυβερνώντες κ να μας λένε ξεδιάντροπα ψέματα κ ο λαός να τους πιστεύει!Πρέπει να κλείσουν οι τηλεοράσεις!Πρέπει όσοι έχουν καταλάβει το παιχνίδι που παίζεται να ενημερώσουν τους πάντες! Συγγενείς,φίλους,γείτονες, όπους μπορούν!Τέρμα η προπαγάνδα των ΜΜΕ των ρουφιάνων των δημοσιογράφων! Η πιο βάναυση μορφή χούντας είναι εδώ.Και είναι βάναυση γιατί μας έκαναν να πιστεύουμε ότι είναι δημοκρατικά εκλεγμένη...ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
  Οι πολιτικοί μας είναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ που ανέβηκαν στην εξουσία για ένα κ μόνο σκοπό: να ξεπουλήσουν την πατρίδα μας στα κεφάλαια κ τα συμφέροντα που τους ανέδειξαν!Είναι δυνατόν να μας απειλεί ο κάθε πολιτικός ότι αν πάμε σε στάση πληρωμών θα μας κόψει τους μισθούς κατά 80%; Ότι θα κλείσουν νοσοκομεία κ σχολεία;Κάτσε ρε π@π@ρ@! τώρα πως λειτουργούν; Μην μου πεις με τα δάνεια που μας δίνουν γιατί αυτό είναι ψέμα!
ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΑΛΛΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ Κ ΜΟΝΟ! ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΚΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΑ!Τυχαίο;δε νομίζω...
  Το ΑΕΠ της χώρας ξέρετε τί είναι "κύριοι";Είναι τα έσοδα του κράτους.Ξέρετε πόσο είναι το ΑΕΠ της χώρας μας "κύριοι" κυβερνώντες; 250 δις €! Ξέρετε πόσα πάνε για μισθούς κ συντάξεις; Λιγότερο απ'το 15% - δλδ περίπου 35 δις €.Πόσα πάνε για δαπάνες στην παιδεία κ την υγεία;ψίχουλα!
Εγώ καλά μαθηματικά δεν ξέρω, αλλά πως στο καλό αν σταματήσουν να μας δίνουν δάνεια (δλδ προχωρήσουμε σε στάση πληρωμών ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ) δεν θα έχουμε χρήματα να κινηθούμε;Κοροιδεύομαστε;

  Μήπως ο "κύριος" Γεώργιος-Τζέφρι Παπανδρέου έχει σαν στόχο να πλουτίσουν οι δανειστές μας κ να μην χάσουν τα κέρδη τους (γιατί το καθαρό δάνειο έχει ξοφληθεί προ πολλού κ πληρώνουμε κυρίως τόκους) κ επιπλέον να πάρουν στον έλεγχό τους τις πηγές της χώρας, αντί να υπερασπιστεί τον λαό που ανέλαβε να εκπροσωπεί ( κ όχι να ασελγεί);
  Μα για στάσου!Κάτι τέτοιο δεν θα ήταν προδοσία;Κ αν δεν κάνω λάθος το Σύνταγμά μας λέει ότι:

ΤΜΗΜΑ Δ': Ακροτελεύτια διάταξη

Άρθρο 120
  1. Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την Ε' Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Υπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975.
  2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.
  3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
  4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

Φωτιά κ τσεκούρι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου